Despre Noi

Află mai multe despre cine suntem și ce facem aici la Alle Tour.

Povestea Alle Tour

Alle Tour e o poveste. O poveste născută din atlase de geografie, din ghiduri de turism rătăcite prin bibliotecă și dintr-o pasiune covârșitoare de a călători și de a planifica. Alle Tour a început cu mult înainte să ne cunoaștem, când amândouă am început să descoperim bogățiile pe care lumea le are de oferit. Fie că vorbim de munți, de priveliști, de valuri sau de temple și ritualuri, de artă sau de oameni, pe noi ne-au atras toate. Ani mai tâziu, când ne-am cunoscut, dorința de a înțelege cultura și modul de trai al altor popoare ne-a apropiat și am vrut să ajutăm și alți oameni să simtă ce simțeam și noi. Drumul nostru a început cu pași foarte mici, dar acum, la doi ani distanță, nici nu ne vine a crede ce am reușit să construim.

În 2020, când pandemia a lovit întreg mapamondul, Alle Tour era doar un vis îndepărtat pe care nu credeam că îl vom înfăptui așa devreme. Au trecut doi ani în care ne-am pregătit intens pentru a ne specializa în domeniul turismului și de a stabili relații care ne ajută să oferim călătorilor cele mai bune condiții și servicii. Azi deja creăm vacanțe și pachete turistice cu ajutorul consultanților și partenerilor noștri de încredere.

Avem grijă să alegem servicii de cea mai înaltă calitate încât să oferim vacanțele mult visate, cu itinerarii bine documentate și în siguranță tuturor călătorilor care ne calcă pragul. Echipa Alle Tour e formată din Amalia și Luminița, consultante de turism, cu experiențe în peste 30 de țări, care ne ajută să pregătim cele mai bune itinerarii și să oferim cele mai bune servicii.


Amalia

Amalia

Travel Consultant

Pentru mine, Alle Tour a început de mică, de când stăteam în biblioteca mamei și o așteptam să termine programul după școală. Apoi când am crescut și mă puteam descurca și cu ajutorul limbilor străine, părinții mei m-au împins să merg către noi destinații.

De atunci au trecut câțiva ani, în care ne-am specializat în domeniu, ne-am strâns toate atestatele necesare și ne-am adunat forțele pentru ceea ce e astăzi în fața tuturor: Alle Tour Consulting.

Luminița

Luminița

Travel Consultant

Iubesc călătoriile pentru că mă scot din zona de confort și mă inspiră să văd, să gust și să încer lucruri noi. Mă provoacă în mod constant, nu numai să mă adaptez și să explorez noi împrejurimi, ci și să cunosc oameni noi, să îmbrățișez culturile diferite și să împărtășesc experiențe noi cu prietenii și cei dragi. Atunci când am ales să deschid o agenție de turism, am făcut-o în primul rând pentru sufletul meu și mai apoi, pentru a împărtăși cu voi acele destinații nevăzute, speciale, care vă vor aduce bucurie în suflet.