CIRCUITE ALLE TOUR

Ești mereu cu gândul la vacanță? Ți-am pregătit o varietate de pachete turistice, în toate colțurile lumii. Profită acum de sejururile noastre la prețuri avantajoase pentru tine și cei dragi.

În cazul în care îți cauți noi moduri de a vedea lumea, te poți opri chiar acum și poți încerca să rezervi un circuit. Opțiunile sunt nelimitate, așa că sigur vei găsi ceva pe placul tău. Indiferent dacă te uiți după o vacanță dinamică, sau una mai relaxantă și ceva mai statică, te putem ajuta să planifici vacanța perfectă. Poți consulta oferta noastră de circuite, chiar aici:

circuite craciun

Safari Kenya & Plaja la Oceanul Indian 9 zile - Februarie 2024

de la 1599 Euro

Plecare: București
Transport: Avion
Itinerariu: Mombasa, Tsavo Est, Tsavo Vest, Diani Beach
Data: 27.02.2024
Număr Nopți: 7

 

circuit tarile baltice

Croazieră Caraibe - Februarie 2024

de la 1990 Euro

Plecare: București
Transport: Avion, Vas de Croazieră
Itinerariu: Panama, Columbia, Aruba, Curacao, Bonaire
Data: 02.02.2024
Număr Nopți: 9

circuite craciun

Plaja Zanzibar & safari Saadani - Februarie 2024

de la 2490 Euro

Plecare: București
Transport: Avion
Itinerariu: Zanzibar , Saadani
Data: 06.02.2024 / 20.02.2024
Număr Nopți: 7

De ce să alegi un circuit?

Știm că dorești să ai parte de experiențe unice și de aceea avem opțiunea perfectă pentru tine. Circuitele de la Alle Tour sunt construite pentru a vedea cât mai multe locuri, într-un timp cât mai scurt. Vei putea vedea cele mai cunoscute atracții turistice din fiecare loc pe care îl vizitezi, în timp ce prinzi câte puțin din aroma locală.

Ne dorim ca fiecare detaliu să fie pus la punct pentru ca tu să te poți concentra pe experiența călătoriei și nu pe diverse aspecte de logistică. Ne ocupăm de transport, cazare și fiecare detaliu. Dacă ai nevoie de ceva între timp, este nevoie doar să ne comunici, iar noi ne vom ocupa de acest aspect.

Contactează-ne